HVORDAN MAN SLIPPER AF MED SKIMMELSVAMP I SIT HJEM

Det fugtige danske klima, er en stor udfordring for mange private boliger. Hvad der skulle være en rar og sikker base, at opholde sig i, er for mange i stedet en kæmpe opgave i hverdagen.

Igennem de seneste mange år, er der nemlig kommet flere og flere tilfælde af skimmelsvamp eller andre former for fugtskader i danske hjem.

Der findes en række årsager til skimmelsvamp-dannelse, - bl.a. dårlig ventilation, bygningsfejl eller måske manglende udluftning. Konsekvensen ved skimmelsvamp i hjemmet, er som oftest et rigtig dårligt indeklima, med en masse følgesygdomme som kræver behandling løbende.

Når man som ejer eller lejer står magtesløs, og savner en helt effektiv løsning på en "skimmel-udfordring" i ens eget hjem, har man hidtil, som eneste mulige løsning,

typisk vasket "angrebet" ned løbende. Dette har naturligt nok ikke fjernet skimmelsvampen, men blot holdt det lidt nede.

Mange danskere trives derfor slet ikke i hverdagen når skimmelsvampen er blevet en af husets beboere.

Mange får sat et ventilationsanlæg op eller foretager andre konstruktionsændringer i bygningerne. Men det giver ingen garanti for, at skimmelsvampen ikke kommer igen. Dertil kommer at sådanne foranstaltninger typisk er meget omfattende og dyre, samt mange gange kræver en genhusning.

Men hvad nu hvis man i stedet kan få lavet en overfladebehandling i sit hjem? En som er helt uden "kemi" og uden skadelig effekt på mennesker.

Behandlingen bekæmper ikke kun skimmelsvamp, men beskytter også mod det fremadrettet, - og det med GARANTI.

TTCLEAN har en lang række reference-kunder. Kunder hvor vi har nedvasket og overfladebehandlet mod skimmelsvamp. Vores kundeportefølje omfatter både private ejendomme samt bl.a. store boligudlejningsselskaber.

Projektet er overstået på ganske få timer. Det kræver ikke at møbler eller beboere skal genhuses eller pakkes ned. To timer efter behandlingen kan man være i sit hjem igen.

TTCLEAN står for hele projektet. Vi starter med en klinisk nedvaskning af skimmelsvampen. Dette for at ødelægge biofilmen og for at gøre skimlen sårbar. Straks efter aftørres overfladen og TTCLEAN-medarbejderen vil efterfølgende coate / sprøjte. Dermed påføres den transparente overflade i det pågældende rum. CleanShield indoor vil derefter beskytte mod skimmelsvamp i boligen samt i luften, til stor gavn for hjemmets beboer.

Sygdomme opstået som følge af skimmelsvampeangreb, vil man efterfølgende være helt foruden, eller man vil som minimum opleve en væsentlig forbedret helbredstilstand. Man kan således igen opholde sig i hjemmet uden problemer.

Med denne nye banebrydende nyhed kan man altså med et kald, slippe af med skimmelsvampen i boligen. Dette til en brøkdel af udgifterne der kommer ved genhusning, installation af nyt ventilationsanlæg eller til håndværkertimer til konstruktionsændringer.

TTCLEAN garantere at behandlingen holder og beskytter mod skimmelsvamp i flere år.

 

 

CASE: Fik drømmehuset tilbage...

Da en familie i Nr. Aaby på Vestfyn i 2008 byggede deres drømmehus, med masser af plads til hele familien, var målet at skabe et varmt og trygt hjem for alle.

Men... Drømmehuset havde desværre en beboer mere som også flyttede ind. Familien oplevede hurtigt at skimmelsvampen var kommet for at blive. Også selvom de både vaskede det ned og var gode til at lufte regelmæssigt ud.

Familien endte op med at have vejrtrækningsproblemer gennem flere år ledsaget af søvnproblemer. Alt sammen medvirkende til, periodisk har været trætte og udkørte fra morgenstunden af.

Carsten Engel, som er en af de ledende medarbejder på Thode Entreprise, valgte at afprøve denne nye form for overfladebehandling, Clean Shield fra TTCLEAN, i familiens drømmehus. En beslutning hele familien i dag er rigtig glad for.

For allerede kort efter nedvaskningen og den efterfølgende coating var luften friskere i huset og vigtigst af alt, - skimmelsvampen var væk!

Om natten bliver tiden nu brugt på at sove ordentligt. Det gælder for hele familien og om dagen kan de alle ligeledes mærke en store forandring i det, der nu igen er deres drømmehus.

De målbare resultater er...

· 9999 i ATP-måling faldet til 11 på 1 time (ATP er indikationen på "bakterie-antallet")

·Ikke længere problemer i hjemmet med skimmelsvamp

· Ingen hovedpine

· Væsentligt bedre indeklima

· Alle kan sove igennem om natten

· Langt mindre træthed

· Glæden ved en meget renere luft