Absalon Hotel / Indendørs behandling

Igennem det seneste år har Absalon Hotel i indre København, været igang med en total renovering. Det har været et kæmpe projekt. Direktøren Karen Nedergaard har haft det ønske for hotellet, at kunderne skal kunne opleve en unik atmosfære i centrum af København. Hotellet er blevet toprenoveret. Dette lige fra facaden til alle værelserne.  Hotellet står nu flot i en engelsk stil, der ikke findes bedre i Danmark.

Karen Nedergaard  sætter altid gæsterne i højsædet. Dette uanset om det gælder de flotte rammer på hotellet, eller når det gælder den bedste kundeservice i København. Gæsternes oplevelse på Absalons Hotel skal altid være i top.

Med sine 161 totalrenoverede værelser kræver det en masse tid, at holde rengøringen i top dagligt. Særligt omkring badeværelserne opstår der hurtigt kalkproblemer. Dette medfører hurtigt nedbrydning af fuger, ligesom fliserne hurtigt kommer til at se slidte ud. 

Hoteldirektør Karen Nedergaard har været på forkant med begivenhederne. Hun bestilte inden genåbningen af Absalon Hotel, en total overfladebehandling af alle hotellets 161 badeværelser. 

Et projekt TT Clean forestod på blot fire dage. Dette i et tæt samarbejde imellem TT Clean og hotellets nuværende rengørings - leverandør. 

Resultatet af indsatsen er positiv flersidet. Det er for det første blevet resultatet, at Absalon Hotel har kunnet minimere sine rengøringsudgifter. Dette både med hensyn til forbruget af rengøringsmiddel og af timer. Naturligvis fordi der ikke længere skal bruges tilnærmelsesvis de samme kræfter  til rengøringen. 

Desuden betyder den foretagne behandling,  at Karen Nedergaard har fået beskyttet badeværelsernes fuger og har opnået beskyttelse  mod eventuelle angreb af skimmelsvamp. Badeværelserne vil også være beskyttet mod bakterier og vira i flere år. 

Et ophold på dette enestående hotel, er noget der helt sikkert bør opleves og er noget der kun kan varmt anbefales. 

 

 

Fordele ved behandlingen  

  • Reduceret forbrug af rengøringsmiddel 
  • Tidsforbrug til rengøring reduceres med 35 %
  • Ingen fremtidige kalkforekomster 
  • Længere holdbarhed for fuger
  • Længere holdbarhed for fliser
  • Ingen fremtidig forekomst af skimmelsvamp
  • Fjerner dårlig lugt 
  • Beskytter mod bakterier og vira