Om os

TTCLEAN lægger stor vægt på, at have kunden i centrum. Dette indebærer blandt andet at vi giver alle kunder, et ens meget højt serviceniveau, uanset størrelse og lokation.

TTCLEAN har med vores fantastiske banebrydende produkter, samtidigt lige så unikke muligheder for at skabe de bedste rammer for vores kunder. Disse kan opnå en daglig klinisk rengøring. Ligeledes får de et indeklima helt i top, hvor sygefraværet også formindskes blandt de ansatte. Vores grønne produkter skal være med til at skabe et helt nyt syn på rengøring, både den løbende samt den forbyggende.

Derudover lægger TTCLEAN vægt på, at vi samtidig udfører professionel og miljørigtig generel almen rengøring.

TTCLEAN ønsker at være en god, tryg og fleksibel arbejdsplads, med indholdsrige jobs og gode udviklingsmuligheder for alle medarbejdere. Ud over glæden ved, at kunne fastholde og dermed udvikle hver enkelt medarbejder, øges medarbejdermotivationen, til gavn for vore kunder i deres daglige møde med TTCLEAN.

Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere er kvalitetsbevidste, imødekommende og ansvarsbevidste. Medarbejderne hos TTCLEAN har naturligvis alle relevante kurser og en ren straffeattest. Desuden bærer de alle ID kort.                                                               Kort sammenfattet er det TTCLEAN´s generelle tilgang til tingene, at foranstående skal være med til hele tiden at udvikle TTCLEAN som virksomhed, både i forhold til værende og fremtidige kunder. 

Kontakt os for nærmere info.