Når TTCLEAN udfører kontorrengøring,  giver vi  dig og dine medarbejdere et behageligt og skinnende rent arbejdsmiljø. 

Vi udfører en hverdags - rengøringsopgave med stor omhu og grundighed, - vi er meget kvalitetsbevidste i alt hvad vi foretager os.

Når du indgår en aftale med os, vil du tydeligt  kunne mærke vores høje kvalitetsstandarder i alle led af vores ydelser, – både det praktiske forløb og vores service.

Vi har mange års brancheerfaring og ekspertise og kan tilbyde kvalitetsløsninger i forbindelse med alle former for kontorrengøring. Indledningsvist arrangeres altid et møde mellem dig og en af vores dygtige konsulenter. Dette så I kan drøfte ønsker og behov og i fællesskab kan finde den helt rette løsning i forhold til dine specifikke behov. Hermed får du også en perfekt mulighed for at trække på vores viden på området og får den bedste rådgivning, inden beslutninger bliver truffet.

Den gode kontakt stopper ikke her, da vores medarbejdere er meget service- orienterede og veluddannede i forhold til alle typer af rengøring.

Vi er meget opmærksomme på at overholde alle vore aftaler med vores kunder. Vi opererer med et digitalt sagsstyrings - system og dermed  formindskes risikoen for misforståelser væsentligt.

 

Vi udfører alle typer af kontorrengøring 24 timer i døgnet, året rundt, -  også på helligdage.

Kontakt os for et uforpligtende møde.    Sjælland 61460 451    FYN 4053 5777

TTCLEAN går ikke på kompromis med kvalitet.

 

Dejligt med grundigt rengøring på vores kontor og af smillende personale.. altid en fornøjelse....

Gregers fra Berg Jensen A/S