TT CLEAN arbejder dagligt sammen med boligselskaber om klargøring af lejligheder, både ved ind- og fraflytning. Endvidere bliver de løbende rekvisitions - opgaver løst af vore kompetente medarbejdere i samarbejde med udlejer.

Såfremt lejer ikke selv har forestået rengøring af  lejligheden ved fraflytning, tilbyder vi at udføre en grundig rengøring efter aftale med udlejer.

Med vores unikke og banebrydende rengøringsprodukt, kan vi fjerne tobakslugt samt fjerne nikotin - aflejringer fra lejligederne, - dette uden nogle former for kemikalier.

Vi kan tilbyde en overfladebehandling som fjerner skimmelsvamp og beskytter imod fremtidige angreb. Overfladebehandlingen er - som nævnt - uden kemikalier og kræver ikke genhusning af beboerne. 

TT CLEAN har et stort kendskab til boligselskabernes krav om rengøring ved syn af lejligheder, og derfor udføres en grundig rengøring, afkalkning og hvad der ellers måtte være nødvendigt, for at få lejligheden til at fremstå klar til udlejning.

 

lejlighed-klargoring
Klargøring


Alle rum:
Støvsugning/vask af gulve og aftørring af støv på vindueskarme, reoler, møbler og lamper – genstande flyttes ved behov. Vask af fodlister. Desinficering af alle greb og vask af døre og låger på begge sider. Vask af vinduer indvendig.

Badeværelse/WC: Vask og afkalkning af bruseniche, håndvask og armaturer med kalkreducerende rengøringsmiddel. Skrub af toilet. Vask og polering af spejl. Vask af hylder og skabslåger. Desinficering af armatur, WC og vask.

Køkken: Rengøring af bordplader og låger. Kogeplader samt fronten på ovnen rengøres. Vask af emhætte og filter renses. Vask inde i affaldsskab og affaldsbeholder. Vask af køleskab indvendig. Rens af ovn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

trappevask
Trappevask


For TTCLEAN udgør trappevask ganske naturligt kernen i vores løsninger til boligforeninger. Vi har valgt at gøre ekstra ud af trappevasken ved, om muligt, at tilbyde alle støvsugning fremfor fejning af opgangene. 

Det giver et langt bedre resultat, da man ikke blot flytter rundt på skidtet. Ofte ender det i hjørner på trinnene ved normal fejning eller støvet vivler op og lægger sig mellem balustrene, på diverse kanter mv. Det er nemt at mærke forskel på en netop rengjort opgang, om den er blevet fejet eller støvsuget.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinduespolering
Vinduespolering


Rengøring og polering af vinduer er en videnskab i sig selv og en opgave vi tager på os med største forsigtighed, da det er vores kunders ansigt ud af til i gadebilledet.

Vi kan udføre normal polering eller bruge vores Windows purifier* anlæg, samt manuelt puds. *water purifier, er en kombineret enhed med både kemisk og filtrerende rensning af vand.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

hovedrengøring
Hovedrengøring


Vi tilbyder hovedrengøring i form af grundig oprydning, aftørring af overflader og gulvvask samt mere detaljeret hovedrengøring, hvor skuffer, skabe, møbler, stikkontakter, fodlister, lofter, døre- og vindueskarme, tæpper og alt det andet bliver rengjort, så det fremstår som nyt. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi ved at vores kundes tilfredshed med rengøringen er alt afgørende.

TTCLEAN anbefaler, at erhverv med høj daglig aktivitet bliver hovedrengjort to gange årligt. Det er vitalt i forhold til at opretholde et acceptabelt hygiejneniveau, og dermed sikre medarbejderne og virksomheden bedst muligt mod bakterier, spredning af sygdomme og allergi.

Med hovedrengøring to gange årligt får du endevendt alle hjørner og afkroge, hvilket gør den daglige rengøring langt mere overkommelig.

Kontakt os for uforpligtende tilbud